Welkom op de website van

 

SANOSPORT

 

SANOSPORT staat voor gezond sporten in een plezierige, ongedwongen sfeer.

Op deze website vind je alle informatie over het lesaanbod, de tarieven en de mogelijkheden van sportmassage, personal training, het Sana Profesional massagesysteem en de DORN-therapie. Klik boven op één van de tabs en je komt meteen op de pagina van je keuze.

Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je een keer komen kijken of meedoen? Neem vrijblijvend contact op, kijk daarvoor op de contactpagina van deze website. Een proefles is altijd gratis en schept uiteraard geen enkele verplichting!

Belangrijk om alvast te weten:

  • Kwaliteit en plezier staan voorop!
  • Niet duur!
  • Geen langlopend contract waar je aan vast zit: één maand opzegtermijn!

 

SANOSPORT, de leukste sportschool!

 

Actueel:


28 januari 2020

In 2020 bestaat Sanosport 20 jaar!

In februari 2020 bestaat Sanosport/Sandra's Aerobic Studio 20 jaar. Dat gaan we natuurlijk de hele maand februari vieren en daar ga je de komende weken alles over horen en zien.

 

NIEUW vanaf februari: Balinese massage!

Bovendien ga ik iets nieuws doen: behalve de vertrouwde sport- en ontspanningsmassage kun je vanaf februari ook terecht voor een traditionele Balinese massage. Een tropische aanrader als je echt volledig wilt ontspannen! Ook daarover de komende weken meer nieuws.

 

Bali

 

27 augustus 2019

Wil je starten met hardlopen? Maar weet je niet hoe, waar, met wie?

Op dinsdagavond 24 september starten we met 12 hardlooptrainingen van een uur onder deskundige en enthousiaste begeleiding. We verzamelen bij de ingang van het Noaberpark in Biddinghuizen en alle trainingen zijn zeer laagdrempelig; geen moeilijk gedoe met onmogelijke trainingsschema’s, maar gewoon met heel veel plezier gezond bewegen.

Er zijn weer 3 ‘groepen’:

1-Starters: we beginnen bij nul en bouwen het geleidelijk op; we trainen serieus, maar lachen veel, en in december loop je 5 kilometer achter elkaar hard (dus als je dat leuk vindt: schrijf je in voor de Kerstloop in Dronten!).

2-Het Vervolg: je loopt al zo’n 5 kilometer hard en wilt graag verder, sneller, makkelijker hardlopen. Met afwisselende trainingsvormen en veel plezier werk je aan techniek, uithoudingsvermogen, snelheid.

3-Verder, Sneller: je loopt al (bijna) 10 kilometer, maar wilt graag 15 of meer lopen, een halve of hele marathon wellicht. Ook nu werk je gevarieerd aan duurvermogen en snelheid, maar ook bijzondere trainingsvormen en het mentale aspect van (langere afstanden) hardlopen komen aan de orde. Iets fanatieker, maar nog steeds: met veel plezier!

In alle groepen besteden we afwisselend aandacht aan looptechniek, verschillende trainingsvormen, drank & voeding, blessurepreventie, materiaal, etc. Ook buiten de trainingen om kan je (via een speciale Whatsapp-groep) met al je vragen bij de trainers terecht. Er wordt doelgericht getraind, maar plezier staat altijd voorop; niets moet!

  • 12 trainingen
  • van 24 september tot en met 17 december (12 november NIET!)
  • elke dinsdagavond van 19:30 – 20:30 uur, we starten op tijd!
  • verzamelen ingang Noaberpark, bij de rotonde Bremerbergweg/Dreef
  • kosten: € 78,00
  • alle info: 06-33 8080 37 of info@sanosport.nl

 

 

Kerstloop Dronten, atletiek, Leisureworld, halve marathon, Flevo Delta, wegatletiekZomerchallenge 2018 Sanosport 

Sanosport Biddinghuizen: sporten met plezier en meer!

De Zate Dronten afdeling sport Sanosport


Flexibel sporten met plezier

Wil je graag sporten, maar weet je nu al dat het niet elke week lukt? Bij SANOSPORT kan je per les betalen door gebruik te maken van onze “10-rittenkaart”. Zo kan je toch sporten (met plezier, wij zijn niet voor niets de leukste sportschool van Biddinghuizen), maar betaal je nooit teveel!

Voor alle info bel: 06-33808037 of mail: info@sanosport.nl

 

Massagetherapie Sana Professional. Kijk bij "Massagetherapie" naar de mogelijkheden van ons unieke Zwitserse massagesysteem. Wetenschappelijk bewezen, en zeer gebruiksvriendelijke therapie (geen massage-olie, kleding blijft aan) voor ontspanning en herstel, door middel van trilling en infrarood-warmte. Voor een kennismakingsbehandeling betaal je slechts € 10,00!

 

Personal Training: kijk bij “Personal Training” (PT) voor de unieke mogelijkheden van persoonlijke begeleiding om je doelen te bereiken. Niet alleen voor sportieve prestaties, maar ook zeer effectief bij afvallen en het streven naar een gezonder leven!

 

Sportmassage: ga je het hardlopen of de fietstraining weer oppakken of omvang en intensiteit van je trainingen verhogen, dan is een goede, professionele sportmassage geen overbodige luxe. Kijk voor alle info bij “Sportmassage”.