Welkom op de website van

 

SANOSPORT

 

SANOSPORT staat voor gezond sporten in een plezierige, ongedwongen sfeer.

Op deze website vind je alle informatie over het lesaanbod, de tarieven en de mogelijkheden van sportmassage, personal training, het Sana Profesional massagesysteem en de DORN-therapie. Klik boven op één van de tabs en je komt meteen op de pagina van je keuze.

Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je een keer komen kijken of meedoen? Neem vrijblijvend contact op, kijk daarvoor op de contactpagina van deze website. Een proefles is altijd gratis en schept uiteraard geen enkele verplichting!

Belangrijk om alvast te weten:

  • Kwaliteit en plezier staan voorop!
  • Niet duur!
  • Geen langlopend contract waar je aan vast zit: één maand opzegtermijn!

 

SANOSPORT, de leukste sportschool!

 

Actueel:

Zondag 6 november 2016

Aan het begin van deze zondagmiddag werd ik  zeer onaangenaam verrast door het bericht dat Chico Sports de activiteiten aan de Noorderbaan met ingang van maandag 7 november staakt. Voor de duidelijkheid: ook ik moest dat via Facebook vernemen, de eigenaar van Chico Sports heeft mij niet geïnformeerd. Ik heb, ook over de achtergronden van deze beslissing, niet meer informatie dan in het bericht staat dat Chico Sports inmiddels heeft verspreid en aan de Noorderbaan heeft opgehangen.

Behalve dat ik gebruik maakte van de ruimte aan de Noorderbaan, ben ik verder op geen enkele wijze aan Chico Sports verbonden. De consequenties van deze plotselinge beslissing zijn dan ook, zowel voor mij en Sanosport als voor jullie, mijn gewaardeerde sporters, uitsluitend van praktische aard: alle lessen die ik sinds afgelopen zomer bij Chico Sports aan de Noorderbaan gaf, zullen in principe met ingang van komende week weer als vanouds in de gymzaal aan de Sportlaan worden gegeven. Uiteraard houd ik jullie morgen en zo nodig in de dagen daarna op de hoogte.

Ik reken erop dat we uiterlijk in de loop van de komende week weer met evenveel plezier en enthousiasme als altijd in de gymzaal kunnen sporten. Daar gaan we in elk geval ook iets nieuws (en leuks!) doen, binnenkort meer daarover.

Als je meer informatie wilt hebben over de voortgang van de lessen in de gymzaal kan je mij altijd bellen op: 06-33 8080 37.

Sandra Heemskerk

 

Maandag 18 juli 2016


We gaan door deze zomer, en nog gratis ook!

Omdat de gymzaal tijdens de schoolvakanties niet gebruikt mag worden, kon er in die periodes nooit worden lesgegeven. Daar komt deze zomer verandering in: van 18 juli tot eind augustus maak ik gebruik van de gastvrijheid van Chico Sports, zodat we met een aangepast programma ook tijdens de zomervakantie iedereen met veel plezier kunnen laten sporten. 

Op maandag van 20.00 - 21.00 uur (combinatie van steps, dans en krachttraining) en op donderdag van 19.30 - 21.00 uur (steps, dans, synergy) kan je je helemaal uitleven op de Noorderbaan 51 (industrieterrein) in Biddinghuizen. Met heel veel dank aan Chico Sports. Alle lessen in deze zomerperiode zijn helemaal gratis!


 

Sanosport in Dronten: Beauty Centrum Dronten

De Zate Dronten afdeling sport Sanosport


Flexibel sporten met plezier

Wil je graag sporten, maar weet je nu al dat het niet elke week lukt? Bij SANOSPORT kan je per les betalen door gebruik te maken van onze “10-rittenkaart”. Zo kan je toch sporten (met plezier, wij zijn niet voor niets de leukste sportschool van Biddinghuizen), maar betaal je nooit teveel!

Voor alle info bel: 06-33808037 of mail: info@sanosport.nl

 

Massagetherapie Sana Professional. Kijk bij "Massagetherapie" naar de mogelijkheden van ons unieke Zwitserse massagesysteem. Wetenschappelijk bewezen, en zeer gebruiksvriendelijke therapie (geen massage-olie, kleding blijft aan) voor ontspanning en herstel, door middel van trilling en infrarood-warmte. Voor een kennismakingsbehandeling betaal je slechts € 10,00!

 

Personal Training: kijk bij “Personal Training” (PT) voor de unieke mogelijkheden van persoonlijke begeleiding om je doelen te bereiken. Niet alleen voor sportieve prestaties, maar ook zeer effectief bij afvallen en het streven naar een gezonder leven!

 

Sportmassage: ga je het hardlopen of de fietstraining weer oppakken of omvang en intensiteit van je trainingen verhogen, dan is een goede, professionele sportmassage geen overbodige luxe. Kijk voor alle info bij “Sportmassage”.