Welkom op de website van

 

SANOSPORT

 

SANOSPORT staat voor gezond sporten in een plezierige, ongedwongen sfeer.

Op deze website vind je alle informatie over het lesaanbod, de tarieven en de mogelijkheden van sportmassage, personal training, het Sana Profesional massagesysteem en de DORN-therapie. Klik boven op één van de tabs en je komt meteen op de pagina van je keuze.

Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je een keer komen kijken of meedoen? Neem vrijblijvend contact op, kijk daarvoor op de contactpagina van deze website. Een proefles is altijd gratis en schept uiteraard geen enkele verplichting!

Belangrijk om alvast te weten:

 • Kwaliteit en plezier staan voorop!
 • Niet duur!
 • Geen langlopend contract waar je aan vast zit: één maand opzegtermijn!

 

SANOSPORT, de leukste sportschool!

 

Actueel:

Vrijdag 24 maart 2017

In 10 weken klaar voor de zomer: Strak op het strand 2017

Wil je dit jaar aan het begin van de zomer fitter en krachtiger zijn, een betere conditie hebben en er strakker uitzien dan ooit? Dat kan en het is nog leuk ook. Maar het lukt alleen als je het serieus aanpakt: wij maken van iedere deelnemer een doorzetter met onze unieke

Zomerchallenge

“Strak op het strand 2017”

 

 • We starten op Goede Vrijdag, 14 april. Dat is over drie weken.

 • We sluiten af op vrijdag 23 juni, dat is twee dagen na het begin van de Zomer.

 • Drie keer per week, op maandag-, woensdag- en vrijdagavond, in de zaal werken aan je conditie, kracht, souplesse en coördinatie.

 • Een keer per week, op dinsdagochtend, hardlopen in het bos, voor alle niveaus; eventueel, bij genoeg deelnemers, ook in het weekend.

 • Eén keer per week, op woensdagavond, wandelen.

 • Algemene voedings- en dieettips voor gezonder leven.

 • Via telefoon/Whatsapp tien weken lang 24 uur per dag/7 dagen per week ondersteuning, motivatie, tips, …

 • Als je daar prijs op stelt: gewichtsmeting aan het begin, op de helft en aan het einde van het 10-wekenprogramma.

 • Het programma is geschikt voor zowel dames als heren.

 • Voor het complete programma betaal je € 9,75 per week.

 • Eén gratis behandeling op de massagetafel.

 • De volgende extra’s zijn beschikbaar:       

a)    Professionele sport- of ontspanningsmassage:                           € 30,00

b)    Bioslimming                                                                                   € 60,00

c)    Wellnessarrangement: massage, stoelmassage & Spa:               € 75,00

 

Fit en strak, met dit programma gaat het je gegarandeerd lukken!

Voor inschrijving en meer informatie:  info@sanosport.nl   of: o6-33 8080 37

 

Dinsdag 7 februari 2017

Wil je dit jaar eens een origineel Valentijnsgeschenk geven? Doe dan een echte sport- of ontspanningsmassage cadeau!

Niet alleen de topsporter, maar iedereen heeft baat bij een goede, professionele sport- of ontspanningsmassage. Het zorgt voor:

⁃              Soepele spieren

⁃              Betere doorbloeding

⁃              Afvoer van afvalstoffen

⁃              Algehele ontspanning

Bij Sanosport koop je al vanaf € 25,00 een cadeaubon voor een Valentijnsmassage. Die speciale Valentijnscadeaubon is goed voor een behandeling die normaal € 30,00 kost. De Valentijnscadeaubon van € 40,00 is goed voor een behandeling die normaal € 45,00 kost. 

Voor alle info: info@sanosport.nl, of bel/whatsapp direct: 06-33 8080 37 

 

 

 

Zondag 6 november 2016

Aan het begin van deze zondagmiddag werd ik  zeer onaangenaam verrast door het bericht dat Chico Sports de activiteiten aan de Noorderbaan met ingang van maandag 7 november staakt. Voor de duidelijkheid: ook ik moest dat via Facebook vernemen, de eigenaar van Chico Sports heeft mij niet geïnformeerd. Ik heb, ook over de achtergronden van deze beslissing, niet meer informatie dan in het bericht staat dat Chico Sports inmiddels heeft verspreid en aan de Noorderbaan heeft opgehangen.

Behalve dat ik gebruik maakte van de ruimte aan de Noorderbaan, ben ik verder op geen enkele wijze aan Chico Sports verbonden. De consequenties van deze plotselinge beslissing zijn dan ook, zowel voor mij en Sanosport als voor jullie, mijn gewaardeerde sporters, uitsluitend van praktische aard: alle lessen die ik sinds afgelopen zomer bij Chico Sports aan de Noorderbaan gaf, zullen in principe met ingang van komende week weer als vanouds in de gymzaal aan de Sportlaan worden gegeven. Uiteraard houd ik jullie morgen en zo nodig in de dagen daarna op de hoogte.

Ik reken erop dat we uiterlijk in de loop van de komende week weer met evenveel plezier en enthousiasme als altijd in de gymzaal kunnen sporten. Daar gaan we in elk geval ook iets nieuws (en leuks!) doen, binnenkort meer daarover.

Als je meer informatie wilt hebben over de voortgang van de lessen in de gymzaal kan je mij altijd bellen op: 06-33 8080 37.

Sandra Heemskerk

 

Maandag 18 juli 2016


We gaan door deze zomer, en nog gratis ook!

Omdat de gymzaal tijdens de schoolvakanties niet gebruikt mag worden, kon er in die periodes nooit worden lesgegeven. Daar komt deze zomer verandering in: van 18 juli tot eind augustus maak ik gebruik van de gastvrijheid van Chico Sports, zodat we met een aangepast programma ook tijdens de zomervakantie iedereen met veel plezier kunnen laten sporten. 

Op maandag van 20.00 - 21.00 uur (combinatie van steps, dans en krachttraining) en op donderdag van 19.30 - 21.00 uur (steps, dans, synergy) kan je je helemaal uitleven op de Noorderbaan 51 (industrieterrein) in Biddinghuizen. Met heel veel dank aan Chico Sports. Alle lessen in deze zomerperiode zijn helemaal gratis!


 

Sanosport in Dronten: Beauty Centrum Dronten

De Zate Dronten afdeling sport Sanosport


Flexibel sporten met plezier

Wil je graag sporten, maar weet je nu al dat het niet elke week lukt? Bij SANOSPORT kan je per les betalen door gebruik te maken van onze “10-rittenkaart”. Zo kan je toch sporten (met plezier, wij zijn niet voor niets de leukste sportschool van Biddinghuizen), maar betaal je nooit teveel!

Voor alle info bel: 06-33808037 of mail: info@sanosport.nl

 

Massagetherapie Sana Professional. Kijk bij "Massagetherapie" naar de mogelijkheden van ons unieke Zwitserse massagesysteem. Wetenschappelijk bewezen, en zeer gebruiksvriendelijke therapie (geen massage-olie, kleding blijft aan) voor ontspanning en herstel, door middel van trilling en infrarood-warmte. Voor een kennismakingsbehandeling betaal je slechts € 10,00!

 

Personal Training: kijk bij “Personal Training” (PT) voor de unieke mogelijkheden van persoonlijke begeleiding om je doelen te bereiken. Niet alleen voor sportieve prestaties, maar ook zeer effectief bij afvallen en het streven naar een gezonder leven!

 

Sportmassage: ga je het hardlopen of de fietstraining weer oppakken of omvang en intensiteit van je trainingen verhogen, dan is een goede, professionele sportmassage geen overbodige luxe. Kijk voor alle info bij “Sportmassage”.