Massagetherapie

 

Herstel en ontspanning met het unieke en doeltreffende Sana Professional System

      

Sanosport verzorgt professionele en zeer effectieve sportmassages, met name bedoeld voor de professionele én recreatieve sporter. Maar niet iedereen zet zich er even makkelijk toe om half ontkleed zijn of haar spieren met massage-olie te laten kneden, hoe effectief zo’n behandeling ook mag zijn. Wij bieden nu het beste alternatief voor een echte massage: het massage therapiesysteem Sana Professional van Swiss Medical Products.

Op basis van wetenschappelijke inzichten en met gebruikmaking van trilling en infraroodwarmte, wordt je hele lichaam op een prettige en effectieve manier gemasseerd. Terwijl je ontspannen in de comfortabele kussens ligt. Met kleren aan en zonder massage-olie!

Het Sana Professional System wordt al langere tijd met succes gebruikt bij Fibromyalgie-patiënten. Fibromyalgie is een reumatische aandoening die pijn en stijfheid in de spieren, in het bindweefsel en in en rondom de gewrichten veroorzaakt. Ook niet-Fibromyalgie-patiënten, die last hebben van vermoeide of stijve spieren, die snel willen herstellen van een sportinspanning of die om andere redenen baat hebben bij een ontspannende massage, zijn enthousiast over de werking van het Sana Professional System.

Ontdek zelf het weldadige effect van dit unieke systeem.

Tarieven massage therapiesysteem:

 

Kennismakingsbehandeling:                       €   15,00

Standaardbehandeling: (30 min.):              €   25,00

Uitgebreide behandeling (60 min.):             €   45,00

            Strippenkaart 5+1:                        € 125,00      

                               10+2:                        € 250,00

 

Praktijkadres: Trimbaan 22, 8256 GL Biddinghuizen

Voor afspraak of vrijblijvende info: info@sanosport.nl of: 06-33808037