Over SANOSPORT

 

SANOSPORT

is begin 2000 in Biddinghuizen begonnen als

Sandra’s Aerobic Studio

 

De activiteiten bestonden vanaf het begin uit aerobics- en steplessen. Na meer dan tien jaar is het activiteitenaanbod zo gevarieerd (inclusief sportmassage en Personal Training) dat het hoog tijd werd voor een nieuwe naam. Sandra’s Aerobic Studio heet daarom vanaf 1 januari 2013 SANOSPORT!                    

“Sano” is Latijn voor “gezond”. Met de naam SANOSPORT zijn meteen mijn missie en visie gegeven:

SANOSPORT biedt uiteenlopende sportactiviteiten aan, die niet alleen sportief en plezierig zijn, maar ook gezond. Na een les bij SANOSPORT mag je moe zijn, maar uiteindelijk zal je er fysiek en mentaal (plezier!) fitter van worden!

Voor het bereiken van dat resultaat staat niet alleen de ervaring van de instructor garant, maar ook de vakbekwaamheid: volledig ASH-gecertificeerd aerobics- en stepinstructor, NGS-gediplomeerd sportmasseur, gediplomeerd Personal Trainer en gecertificeerd DORN-therapeute.

Nieuwe activiteiten, een nieuwe naam en een nieuwe website, maar ongewijzigd zijn:

  • De locatie voor de groepslessen: de gymzaal naast zwembad De Alk aan de Sportlaan 2 in Biddinghuizen.
  • De instructor: Sandra Heemskerk.
  • De sfeer: ontspannen als je wilt, fanatiek als het kan, maar altijd gezond en gezellig!

 

Zelf ontdekken of de lessen en de sfeer je aanspreken? Kom kijken of kom een keer gratis en geheel vrijblijvend meesporten. Veel informatie vind je op deze website, heb je toch nog vragen aarzel dan niet om ze aan mij te stellen. Dat kan op verschillende manieren, kijk daarvoor op de contactpagina van deze website.

Uitgangspunt bij alle activiteiten van SANOSPORT: 

met plezier gezond worden en blijven! 

 

Graag tot ziens!

Sandra Heemskerk